Twój koszyk jest pusty!
Przy wędzeniu mięs i ryb bardzo ważna jest kontrola temperatury. Z jednej strony zbyt niska temperatura w obróbce mięsa sprawia, że mogą w nim pozostać szkodliwe, a niszczone przez wysoką temperaturę bakterie, takie jak pałeczki Salmonelli czy E - coli. Z drugiej strony zbyt wysoka temperatura może spowodować nadmierne wysuszenie, a nawet przypalenie mięsa. Dlatego chcąc mieć pewność, że będzie ono idealnie przygotowane warto wyposażyć się w termometr do mięsa.Czytaj więcej...
Elektroniczny, bardzo precyzyjny szpilkowy termometr z wyświetlaczem LCD. Doskonale..
42.90zł
49.99zł
26.90zł
Specjalistyczny termometr umożliwiający dokładne kontrolowanie temperatury pan..
23.99zł
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do mierzenia temperatury podczas procesu w..
26.60zł
Termometr z gniazdem mosiężnym znajduje zastosowanie w aparatach destylacyjnych, w..
22.90zł
Termometr ze stali nierdzewnej, idealny do mierzenia temperatury podczas ..
22.80zł
Termometr cieczowy, szklany. Idealny do przetworów, gotowanych cieczy, przygotowywania matki drożdżo..
9.80zł
Elektroniczny, bardzo precyzyjny termometr z dużym wyświetlaczem w kształcie w..
Termometr ze stali nierdzewnej, idealny do mierzenia temperatury podczas procesu wędzenia, pieczenia..
19.90zł
Łatwy w obsłudze termometr do sprawdzania temperatury podczas gotowania, wędze..
69.99zł
Elektroniczny termometr tablicowy z dużym wyświetlaczem LCD i sondą na długim ..
20.90zł
Termometr kuchenny do mięsa, wina potraw. Przeznaczony do mierzenia temperatur..
59.99zł
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Sp..
29.50zł
Analogowy termometr szpikulcowy. Wyposażony w etui, które chroni termometr przed us..
14.90zł