Moje konto | Witamy! Załóż konto lub
Sorting: 15 | 30 | 45

Haki do wędzenia

Przygotowanie większości wędlin i kiełbas wymaga ich uwędzenia, czyli zawieszenia nad paleniskiem, tak by gorący dym zmienił surowe mięso w pachnącą i zdrową wędlinę. Aby cały proces przebiegł prawidłowo konieczne są haki do wędzenia. Dzięki nim powiesisz mięso czy ryby nad gorącym dymem i będziesz mieć pewność, że pod wpływem żaru z paleniska nie przerwą się, a mięso nie spadnie między drwa i popiół.Czytaj więcej...



W naszym sklepie oferujemy haki do wędzenia, które świetnie sprawdzają się w przygotowaniu: ryb, mięsa, kiełbas, kurczaka. Wszystkie haki wędzarnicze wykonane są ze stali nierdzewnej, odporne na wysoką temperaturę i korozję. Dzięki wytrzymałości materiału, z którego zostały wykonane haki masz pewność, że nie pękną one w trakcie wędzenia. Natomiast odporność na korozję pozwala myć je i czyścić w domowych warunkach oraz stanowi gwarancję bezpieczeństwa w kontakcie z żywnością.

Haki V, podwójne i wkręcane nadają się do wędzenia ryb. Tradycyjne haki w kształcie S są idealne do boczków, szynek i polędwic.


Haki do ryb - podwójne - 5szt

Haki wykonane ze stali kwasoodpornej (nierdzewnej) przeznaczone do wędzenia ryb we wszystkic..

23.40zł

Haki do wędzenia ryb V - 5szt

Haki wykonane ze stali kwasoodpornej (nierdzewnej) przeznaczone do wędzenia ryb we wszystkich rodzaj..

39.99zł

Haki do wędzenia S - 5 szt

Haki do zawieszenia wędzonek, szynek, boczków w domowych i profesjonalnych wędzarniach. Najpopu..

17.80zł

Haki potrójne - 5szt

Haki przeznaczone do wędzenia całych kurczaków, ryb, boczków, słonin oraz dużych kawałków mięs. ..

39.99zł

Haki wkręcane do ryb - 5szt

Haki wykonane ze stali kwasoodpornej (nierdzewnej) przeznaczone do wędzenia ryb we wszystkic..

19.50zł

Wyświetlanie 1 do 5 z 5 (1 stron)