Twój koszyk jest pusty!
Porównanie produktów (0)
Chlorek wapnia używamy wtedy, gdy chcemy do produkcji sera użyć mleka pasteryzowanego (sklepowego)..
13.49zł
Plastikowa kratka (podkład do odciekania i sezonowania sera) - mata do se..
24.79zł
Do skrzynki przelewamy mleko po zadaniu kultur bakterii i podpuszczki. Mle..
42.00zł
Skrzynka do przechowywania serów, zapewnia doskonały przewiew. Do skrzynki można dokupić pasującą&n..
39.00zł
Pokrywka do pojemnika na ser o wymiarach 41x31cm...
30.00zł
Zestaw do domowego wyrobu sera.W skład zestawu wchodzą: Plastikowy Pojemnik do Sera - Pełny 41x..
160.00zł
Prosty i szybki zestaw serowarski do wykonania każdego rodzaju sera, kompletny..
324zł
Caciotta - Miękki, świeży ser o delikatnym smaku. Znakomity sam w sobi..
159zł
Camembert - Miękki ser podpuszczkowy. Doskonały dodatek do kanapek, ta..
186zł
Ricotta to miękki rodzaj twarogu, który uzyskuje się z serwatki oddzielonej od skrzepu po ugotowan..
80zł
Podpuszczka 100ml - Podpuszczka w płynie pochodzenia roślinnego (podpuszczka..
29.98zł
Podpuszczka 100ml - Podpuszczka w płynie pochodzenia zwierzęcego włoskiej fi..
24.80zł
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Formaggi Freschi Dozowan..
23.99zł
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Formaggi Stagionati ..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Brie - Miękki ser pleśni..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Caciotta ( Miękki, świeży ser o delikatnym s..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Camembert - Miękki ser p..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Caprino Fresco Se..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Primo Sale Primo ..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Robiola Robiola -..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Stracchino Stracc..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Tallegio - Jest to półtwardy włosk..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Mozzarella - Jedną z licznych..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Ricotta – Ricolat Ricotta to..
29.22zł