Twój koszyk jest pusty!
(1)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Idealny do przygotowywania starterów drożdżowych oraz kontroli temperatury fermentacji piwa, wina i zacierów.
Termometr może unosić się na powierzchni fermentującego wina lub piwa dzięki niezatapialnej drewnianej główce.
Zakres temperatury od 0°C do +40°C
Tolerancja błędu do ok +/- 1°C
Suche drożdże górnej fermentacji przeznaczone do fermentacji piw pszenicznych w stylu baw..
16.99zł
Przyrząd służący do pomiaru stężenia alkoholu w winach wytrawnych, w których cukier został całkowi..
9.84zł
Przydatny sprzęt, szybka dostawa
Tagi: termometr do fermentacji, termometr długopisowy, termometr cieczowy