Twój koszyk jest pusty!
(0)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Stoper fermentacji 10g
Dawkowanie:
Po co siarkować wina domowe ?
Siarkowanie wina przeprowadza się, gdy chcemy uchronić wino od zepsucia oraz gdy zamierzamy leżakować, przechowywać wino przez wiele lat. Dwutlenek siarki SO2 ma działanie bakteriobójcze i jest najczęściej stosowanym w winiarstwie konserwantem. Należy się pozbyć niepoprawnego przekonania, że siarka to coś złego i tylko wina z PRL-u były siarkowane.
Pirosiarczyn potasu - Dodawać czy nie?
Środek Klarujący na 25 litrów.Klarowanie zacieru jest bardzo ważnym elementem w całym procesie desty..
7.22zł
Korek Stożkowy z Korka Korki z korka to doskonały sposób na zamknięcie lub uszczelnien..
18.45zł
Cukromierz ze szklaną menzurką. Multimierz służy do pomiaru ilości cukru ..
21.90zł
Pektoenzym 5g Enzym produkowany dla przemysłu spożywc..
3.50zł
Kapturki Termokurczliwe – Kapsle TermokurczliwePo zakończonej fermentacji i klarowaniu wina nadszedł..
5.90zł
Suche drożdże aktywne do fermentacji miodów pitnych. Charakteryzują się w..
8.50zł
Środek powszechnie stosowany w winiarstwie do odkażania i stabilizacji wi..
22.90zł
4.50zł
39.00zł
Drożdże do miodu pitnego + Pożywka 28g - Bulldog Drożdże do Miodu Pitnego. ..
Brak recenzji dla tego produktu.
Tagi: stoper fermentacji, pirosiarczyn potasu, siarka,