Twój koszyk jest pusty!
(1)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Aby zrobić tradycyjny chleb, potrzebny jest zakwas, którego przygotowanie jest czasochłonne.
Dlatego proponujemy starter zakwasu chlebowego.
Ta natychmiastowa kultura starterowa zakwasu chlebowego nie wymaga przygotowywania.
Możesz dodać bezpośrednio do ciasta, bez żadnych problemów związanych z hodowaniem lub utrzymaniem startera na zakwasie.
Każda saszetka może służyć do fermentowania receptur ciasta, w których stosuje się do 6 szklanek mąki.
Opakowanie zawiera 3 saszetki. na 18 szklanek mąki
Ta kultura starterowa zawiera:
Drożdże
Dekstroza
Lactococcus lactis subsp. Cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
Przechowywanie: Przechowywać w zamrażarce, aby zapewnić optymalną trwałość.
Elektroniczny, bardzo precyzyjny szpilkowy termometr z wyświetlaczem LCD. Doskonale..
79.00zł
Kultura jogurtowa Lactoferm do wykonania 1 litra naturalnego jogurtu...
46.00zł
Podpuszczka 100ml - Podpuszczka w płynie pochodzenia zwierzęcego włoskiej fi..
24.80zł
Zakwas wyszedł pierwsza klasa. Ćut droższy, ale satysfakcja gwarantowana. Polecam
Tagi: kultury bakteryjne do sera, kultury serowe, kultury jogurtowe, kultury kefirowe, kultury starterowe bakteryjne, kultury mleczarskie, kultury bakterii, bakterie serowe, kultury jogurtowe, kultury kefirowe