Twój koszyk jest pusty!
(2)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Podpuszczka 100ml - Podpuszczka w płynie pochodzenia roślinnego (podpuszczka mikrobiologiczna) włoskiej firmy Vik.
Cechy produktu:
Dozowanie:
Lactoferm Podpuszczka do Sera 250ml - Podpuszczka w płynie pochodzenia zwier..
119.00zł
Kultury serowe Lactoferm - do serów miękkich i twardych. Kultury bakteryjne do Se..
46.00zł
Lactoferm - Kultury kefirowe do bezpośredniego zaszczepienia mleka i otrzymania po kilku godzinach ..
Sucha Podpuszczka w proszku Mikrobiologiczna (pochodzenia roślinne..
49.00zł
Wysoka jakość - mikrobiologiczna podpuszczka o aktywności 2 25..
8.67zł
Przyprawy do wszystkich rodzajów sera, twarogów i jogurtówKompozycje ziół i przypraw bez soli nada..
21.11zł
Przyprawy belgijskiej firmy Lactoferm do wszystkich rodzajów sera, twarogów i jogurtów.Kompozycje z..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Formaggi Freschi Dozowan..
23.99zł
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Caciotta ( Miękki, świeży ser o delikatnym s..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Formaggi Stagionati ..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Brie - Miękki ser pleśni..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Camembert - Miękki ser p..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Caprino Fresco Se..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Primo Sale Primo ..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Robiola Robiola -..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Stracchino Stracc..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Tallegio - Jest to półtwardy włosk..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese - Mozzarella - Jedną z licznych..
Kultury serowe włoskiej firmy Vik Cheese – Ricotta – Ricolat Ricotta to..
29.22zł
Plastikowa Forma do Sera. Średnica: 9.8cm Wysokość: 10cm ..
8.36zł
Nóż serowarski do cięcia skrzepu wykonany jest z wysokiej jakości odlewanego aluminium ze specjaln..
149.00zł
Nóż serowarski do cięcia skrzepu wykonany jest z wysokiej jakości plastiku posiadającego atetest do..
29.95zł
Kultury Serowe do Sera Gouda 2 x 1g Co łączy mleko z dziurkami w serze? ..
17.74zł
Plastikowa Forma do Sera Sztuk: 10 Średnica: 9.8cm ..
Plastikowa Forma do Sera Sztuk: 15 Średnica: 9.8cm ..
59.00zł
Plastikowa Forma do Sera Sztuk: 5 Średnica: 9.8cm ..
32.50zł
Ta podpuszczka zdecydowanie spełnia swoje zadanie! Polecam, jeśli chcesz zrobić mozzarellę lub inne rodzaje serów.
Jestem serowarką domową, więc używam tej i innych podpuszczek. W porównaniu z podpuszczką zwierzęcą, ta podpuszczka roślinna, w zalecanych ilościach, w krótkim czasie wytwarza bardzo gęsty twaróg. Jeśli chcesz, aby była mniej gęsta, zmniejsz dodawaną ilość. Obserwuj temperaturę. Chociaż mam, a czasami używam podpuszczki zwierzęcej, najbardziej lubię ten sok. Otrzymuję bardziej spójne wyniki w produkcie końcowym. Bardzo pomaga również dodanie trochę chlorku wapnia.
Tagi: podpuszczka do sera, podpuszczka płynna, podpuszczka zwierzęca, podpuszczka roślinna, podpuszczka w proszku, podpuszczka naturalna, podpuszczka mikrobiologiczna, enzym trawienia