Twój koszyk jest pusty!
(0)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Środek konserwujący do soków i napojów owocowych.
Zapobiega namnażaniu się pleśni i bakterii.
Przydatny w produkcji wina z soków owocowych.
Sposób użycia:
Po wyciśnięciu soku dodaj Para w ilości 2ml na 1 litr soku i energicznie wymieszaj.
1 opakowanie Para 50 ml wystarcza na zabezpieczenie 25 litrów soku/moszczu.
Proces konserwacji gotowego soku można wzmocnić używając dodatkowo środka Pirosiarczyn Potasu (1g na 10 litrów moszczu)
Pirosiarczyn potasu 100g E224 - K2S2O5 powszechnie sto..
7.80zł
Środek dezynfekujący oparty na sodzie kaustycznej i aktywnym chlorze.Idealny do silnych zabrudzeń.&n..
19.90zł
Pektoenzym 10 mlEnzym produkowany dla przemysłu spożywczego, szczególne zastosowania w produkcji win..
6.90zł
Odpieniacz usuwa pianę w procesie fermentacji burzliwej i zapobiega wykipieniu naszego wina domowego..
39.99zł
Polepszacz smakowy i środek słodzący do przefermentowanego wina . ..
Kwas mlekowy ma tę zaletę, że jest trwały w moszczu lub winie i nie ulega degradacji, tak jak w przy..
26.90zł
W opakowaniu znajduje się 10 sztuk jedno gramowych saszetek. Dzięki temu możesz precyzyjnie dobrać i..
15.90zł
Pożywka dostarcza drożdżom związków azotowych, dzięki którym fermentacja zachodzi poprawnie. Je..
4.50zł
32.99zł
Brak recenzji dla tego produktu.
Tagi: stoper fermentacji, pirosiarczyn potasu, siarka,