Twój koszyk jest pusty!
(0)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Marszczona Osłonka Białkowa do Kiełbasy – Karmelowa
Marszczone (wiankowe) osłonki białkowe pozwalają na uzyskanie takiego samego kształtu naszych wyrobów wędliniarskich jaki możemy uzyskać przy użyciu jelit naturalnych.
Cechy osłonek:
✅ nie wymagają moczenia przed użyciem
✅ są wytrzymałe podczas napełniania i klipsowania
✅ przepuszczają dym i parę wodną co za tym idzie nadają się do wędzenia i parzenia
✅ obsychają w sposób naturalny z farszem
✅ zapewniają okrągły kształt i apetyczny wygląd
Tabela do przygotowania solanki - Kalkulator do przygotowania solanki Ważne reguły peklowania Metody peklowania mięsa Metody wędzenia - Którą metodę wybrać dla mojego mięsa ?
Termometr wędzarniczy 0°C do 250°C. Do dokładnego pomiaru temperatury wędzenia nale..
27.30zł
Szpagat wędliniarski świetnie nadaje się do wędzenie, parzenia i wiązania..
21.90zł
Siatka wędzarnicza Średnica: 125mm Ilość oczek na obwodzie: 36 ..
12zł
Niezastąpiona w domowej produkcji wędlin - ręczna, pozioma nadziew..
289.00zł
Folia celulozowa ma zastosowanie w przemyśle mięsnym do owijania szynek, baler..
62.40zł
69.60zł
8.90zł
Brak recenzji dla tego produktu.
Tagi: osłonka do kiełbasy, osłonka do kiełbas, osłonki do kiełbas, osłonka do kiełbasy żywieckiej, osłonka do kiełbasy krakowskiej, osłonka do kiełbasy piwnej, osłonka do salami, osłonka do kiełbasy szynkowej, osłonka wędliniarska