Moje konto | Witamy! Załóż konto lub

Zadaj pytanie

  • Glukoamylaza 4g - FERMKRAFT

Glukoamylaza 4g - FERMKRAFT

  • 9.90zł

  • Marka: Gozdawa
  • |
  • Model: Fermkraft
  • |
  • Stan magazynowy: Dostępny

Wysyłki i kurierzy
Zadaj pytanie


 

 

Glukoamylaza to enzym scukrzający stosowany do przygotowania zacierów zbożowych z żyta, pszenicy, jęczmienia, kukurydzy, ryżu. 
Enzym niezbędny przy domowej produkcji whisky, wódek zbożowych i ziemniaczanych , sake, piwa oraz wszelkich trunków fermentowanych z dodatkiem skrobi.
Opakowanie 4g wystarcza na 25 litrów zacieru

Sposób użycia

Gdy temperatura zacieru osiągnie 50 ° C, dodaj enzym i dobrze wymieszaj.
Optymalne warunki działania tego enzymu to: 
Optymalna temperatura 50 - 35 ° C

Optymalne pH: 4,5 – 6
 

Powiązane produkty

Alfa amylaza - enzym

Alfa amylaza - enzym

Enzym upłynniający skrobie. Służy do przygotowania zacierów zbożowych z żyta, pszenicy, kukuryd..

6.90zł

Pektoenzym 5g

Pektoenzym 5g

    Pektoenzym 5g   Enzym produkowany dla przemysłu spożywc..

5.60zł

Drożdze Gorzelnicze Alcotec - Whisky 23g

Drożdze Gorzelnicze Alcotec - Whisky 23g

Drożdże Alcotec Whisky Single Strain zawierają enzymy Amylazy (amyloglukozydazy). Enzymy Amylazy r..

19.50zł

Recenzje (0)

Brak recenzji dla tego produktu.


Napisz recenzję

Zła
Dobra

Tagi: Wine and Mash Enzyme