Twój koszyk jest pusty!
(2)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Suche drożdże aktywne do fermentacji czerwonych aromatycznych win.
Drożdże Mangrove Jack's - R56 nadają się do fermentacji win bardzo aromatycznych. Uwypuklają charakter użytej odmiany oraz zapewniają prawidłową głębie i złożoność smaku.
Zawartość netto: 8g
Wydajność: od 5 do 25 litrów nastawu winiarskiego
Parametry:
Szczep drożdży winiarskich: Saccharomyces Cerevisiae
Zdolne fermentować do 13,5% alkoholu
Temperatura fermentacji: 22-30ºC
Wysoka produkcja glicerolu.
Jak Zrobić Wino w Domu? Tabelki i Instrukcje Drożdże do wina – Dodawać czy nie? Pożywki dla drożdży – Co to jest? Moje wino nie fermentuje – Dlaczego?
Cukromierz ze szklaną menzurką. Multimierz służy do pomiaru ilości cukru ..
24.90zł
Profil smakowy: kawa, kokos, wanilia, słodycz, karmel. Kompleksowe wzmoc..
16.99zł
Szczepy drożdży przeznaczone do fermentacji wina domowego. Opakow..
21.90zł
W opakowaniu znajduje się 10 sztuk jedno gramowych saszetek. Dzięki temu możesz precyzyjnie dobrać i..
19.90zł
Bardzo dobre drożdże. Producentem jest firma z Nowej Zelandii. Naprawde polecam .
wyśmienicie jak zawsze
Tagi: Drożdże do wina, Drożdże aktywne, drożdze suche, drozdze winne