Twój koszyk jest pusty!
(3)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Suche drożdże aktywne do fermentacji win białych i różowych, słodkich i deserowych, win gronowych oraz cydrów.
Drożdże CY17 produkują wysokie ilości substancji aromatycznych poprawiając owocowość i słodycz wina.
Parametry
Zdolne fermentować do 15% alkoholu
Temperatura fermentacji: od 22-26°C
Spadek fermentacji do 15°C w znacznym stopniu zatrzymuje fermentację. Pozwala to na robienie win naturalnie słodkich.
Wysoki poziom produkcji glicerolu.
Czas fermentacji: wina stołowe do 21 dni, wina deserowe do 35 dni.
Jak Zrobić Wino w Domu? Tabelki i Instrukcje Drożdże do wina – Dodawać czy nie? Pożywki dla drożdży – Co to jest? Moje wino nie fermentuje – Dlaczego?
Zestaw do fermentacji wina domowego. W skład zestawu wchodzą: Drożdże W..
9.80zł
Granulowane chipsy są produkowane ze świeżo opróżnionych beczek po Burbon..
35.90zł
Szczepy drożdży przeznaczone do fermentacji wina domowego. Opakow..
19.80zł
Pojemnik Fermentacyjny 33L + Kranik Pojemnik fermentacyjny (ferment..
74.99zł
Granulowane chipsy są produkowane ze świeżo opróżnionych beczek po Rumie...
209.00zł
Chipsy są produkowane ze świeżo opróżnionych beczek po szkockiej Whisky. ..
Granulowane chipsy są produkowane ze świeżo opróżnionych beczek po Bourbo..
Bardzo dobre drożdże do wina, lepsze od browinowskich.
Po roku użytkowania tego rodzoju drozdży mogę powiedzieć, że działają bardzo dobrze. Czasy fermentacji zostały utrzymane zgodnie z dawkami wskazanymi na produkcie.
Doskonałe drożdże, które naprawdę spełniają swoją rolę.
Tagi: Drożdże do wina, Drożdże aktywne, drożdze suche, drozdze winne