Twój koszyk jest pusty!
(0)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Drożdże Gozdawa Black Mamba są przeznaczone do fermentacji cukru lub glukozy.
Zalety:
Waga netto: 105g
Sposób przygotowania: Przed zadaniem drożdży należy mocno wymieszać nastaw celem jego dobrego natlenienia i prawidłowego namnożenia drożdży. Upewnij się, że temperatura nastawu wynosi 25-27 stopni C. Wsyp mieszankę bezpośrednio do nastawu i dokładnie wymieszaj przez 1-2 minuty. Poniżej 24 stopni fermentacja znacząco zwalnia. Drożdży nie należy uwadniać przed zadaniem do nastawu cukrowego.
Dawkowanie:
7 kg w 21 l - temperatura początkowa 28-30*C, czas fermentacji 4-5 dni , uzysk do 17%
7 kg w 21 l - temperatura początkowa 30-32*C, czas fermentacji 3-4 dni , uzysk do 17%
8 kg w 22 l - temperatura początkowa 26-28*C, czas fermentacji 6-7 dni , uzysk do 19%
Środek Klarujący na 25 litrów.Klarowanie zacieru jest bardzo ważnym elementem w całym procesie desty..
7.22zł
Drożdże do Bimbru – Alcopure Turbo 48 – 140g Drożdże Alcopure 48 turbo extra pure to szybkie i wysok..
12.99zł
Drożdże gorzelnicze Alcotec 48 Carbon z turbo węglem aktywnym. Produkt jest oparty na czystym szcz..
16.95zł
Drożdże Gozdawa 1410 przeznaczone są do fermentacji cukru lub glukozy. Paczka drożdży przeznaczona..
13.80zł
Brak recenzji dla tego produktu.
Tagi: drożdże gorzelnicze, drożdże gorzelniane, drożdze turbo, drożdże do bimbru, drożdże do zacieru