Twój koszyk jest pusty!
(2)
Pokaż innym zdjęcie produktu wykonane przez Ciebie!
Dobrze jest zobaczyć, jak różne produkty sprawdzają się "w akcji".
Sprawdzamy każde zdjęcie przed jego publikacją i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zdjęć lub komentarzy bez podania powodu.
Niektórzy domowi gorzelnicy chcą starzeć swój bimber w dębowych beczkach aby naśladować marki handlowe, ale można łatwo powtórzyć ten proces, dodając dębowe kostki lub płatki.
Kostki powstają ze świeżo opróżnionych beczek po Cognacu, które są produkowane z francuskiego dębu Limousin.
Doskonale nadają się do dojrzewania destylatów, whisky, brandy, koniaków lub wódek.
Mogą być używane do starzenia napojów fermentowanych takich jak wina, piwa i cydry. Dawka: 5-30g / 10 litrów wina / piwa / cydru / destylatów
Czas dojrzewania: od kilku dni do 3 miesięcy
Należy pobierać próbki starzonego napoju regularnie, aż do uzyskania pożądanego efektu smaku dębowego.
Najczęściej zadawane pytania o płatki i kostki dębowe.
Metody zadawania kostek dębowych zrobionych z beczek.
Granulowane chipsy są produkowane ze świeżo opróżnionych beczek po Burbonie, które ..
199.00zł
Drożdże gorzelnicze Coobra Whisky to specjalnie dopasowane szczepy drożdży tworzące typo..
13.97zł
Opis produktu:Smak esencji: Aromat amerykańskiego bourbona.Pojemność butelki: 250mlPrzeznaczone na:..
44.80zł
Do wyrobu beczek używamy dębu europejskiego, a uszczelnienie wykonane jest liśćmi t..
570.00zł
709.00zł
Nadaj piękny kolor i subtelny smak.
Brdzo aromatycze kostki dębowe. Bardzo świeże
Tagi: kostki dębowe, płatki dębowe